Zimske vreče Cottonmoose - nakupuj
> +386 (0) 31 545 725
WEE GALLERY Slikovne črnobele kartice, Safari

WEE GALLERY Slikovne črnobele kartice, Safari

Jollein® Ninica z držalom za dudo Bunny Ears, Rosewood

Jollein® Ninica z držalom za dudo Bunny Ears, Rosewood

WEE GALLERY Mehka knjigica, Pitter Patter Penguin

15,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
9780711254060
Odprite mehke strani te čudovite senzorno bogate mehke knjigice, da spoznate zgodbo o tigru in njegovih prijateljih.

Izdelane so z dodatnimi oblazinjenji za izjemno mehko občutje, zaradi česar so idealne za voziček ali za na preprogo za igranje - in so strojno pralne!
Majhne rokice bodo rade raziskovale Wee Gallery Cloth Books, ljubečo zbirko živali z okornimi ušesi. Rezultat fantastičnega partnerstva med znamko Wee Gallery in besedami in slikami, čudovite ilustracije, drzne črte, muhaste živali in ponavljajoči se vzorci so zasnovani tako, da spodbudijo vizualni razvoj pri majhnih dojenčkih, zaradi česar je ta knjiga iz mehkega organsekga bombaža idealno prvo darilo.

Izdelek je oblikovan v ZDA (ročne ilustracije), natisnjen pa na Kitajskem. Proizvajalec je certificiran po standardu ISO 9001. Vsi izdelki Wee Gallery, vključno s knjigami in karticami, so narejeni z mislijo na varnost in trajnostno vzdržljivost.

O Wee Gallery:

Wee Gallery se je – tako kot mnogo čudovitih stvari – razvil iz konjička, s katerim sta se ukvarjala zakonca Dave in Surya Pinto. Po poklicu sta grafična oblikovalka in učitelj, zato sta želela oblikovati igrače in dodatke, ki bodo pritegnili starše, ki jim je pomembna estetika in dizajn, hkrati pa bodo tudi blagodejno prispevali k zgodnjemu razvoju otroka. Danes so po vsem svetu poznani po svojih igrivo ilustriranih, skoraj izključno črno-belih izdelkih, ki najmlajše navdušujejo in prispevajo k njihovem razvoju, skozi leta pa igrače rastejo skupaj z malčki.
Več informacij
Blagovna znamka Wee Gallery