xmas popusti - nakup
> +386 (0) 31 545 725
Bibs® Duda Nordic Mint & Forest Lake, Colour

Bibs® Duda Nordic Mint & Forest Lake, Colour

Bibs® Duda Desert Sand & Sunshine, Colour

Bibs® Duda Desert Sand & Sunshine, Colour

Bibs® Duda Vanilla & Cornflower, Colour

Tako nizko, kot 9,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
2032-120427
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 8,46 €

Svetovno znane BIBS dude z značilnim okroglim ščitom in okroglim cucljem, dajejo otrokom udobje in varnost že skoraj 50 let.

Sesalni del je izdelan iz 100% naravnega kavčuka. Naravni kavčuk je svilnat, mehak in fleksibilen ter daje otroku naravni občutek sesanja.

Okrogli, lahek ščit je obrnjen proč od obraza otroka. To zagotavlja oskrbo zraka z občutljivo kožo v območju ust in zmanjša draženje.

Material: naravni kavčuk in polipropilen, brez BPA, PVC in ftalatov.

Podrobnejši opis 
 
Varnost in standardi: 
Skladno z evropskim standardom EN 1400+A2. 
 
Kako sterilizirati dude? 
Del dobre higiene dude je pogosto čiščenje dud. Mlajši kot je otrok, pomembneje je, da ga zaščitimo pred bakterijami in vzdržujemo dobro higieno dude. 
 
Pred prvo uporabo 
Pred prvo uporabo (ko vzamete dudo iz embalaže) dudo sterilizirajte tako, da jo za 5 minut položite v vrelo vodo (dud ne kuhajte). To velja samo pred prvo uporabo. 
 
Pri naknadnem čiščenju dude sledite trem preprostim korakom: 
Dude dajte v čisto skledo. 
Prelijete jih z veliko vrele vode. 
Pustite, da se dude namakajo cca. 5 min. 
Vzamete jih iz sklede in pustite, da se posušijo na čisti brisači. 
 
Po čiščenju ni nič nenavadnega, če v cuclju ostane voda. To je posledica dejstva, da so vse naše dude opremljene z ventilom, ki izpušča zrak. Ta prezračevalni sistem povzroči, da se zrak iz notranjosti cuclja iztisne skozi ventil, s čimer se cucelj splošči, da se naravno oblikuje po otrokovi ustni votlini. Ventil je tudi razlog, zakaj se po čiščenju in sterilizaciji v notranjosti cuclja lahko nabere voda. Če je temu tako, preprosto stisnite cucelj in iztisnete odvečno vodo. Če vodne kapljice ostanejo v cuclju, pustite, da se duda posuši na zraku. 
 
Lateks/naravni kavčuk se lahko v redkih primerih 'prenese' na ščit (možno razbarvanje ščita), zato je pomembno, da sterilizirate z veliko vode in ne preveč dud naenkrat. 
 
Pomembno: Dud ne kuhajte! 
 
Dude niso namenjene kuhanju, ker jih visoka vročina uniči. Namesto tega sledite zgornjim navodilom in zagotovo boste ubili bakterije, ne da bi pri tem ogrozili trajnost dude. 
 
Proizvajalec: 
BIBS DENMARK ApS, Høgevej 19, 3400 Hillerød, Danska
Več informacij
Blagovna znamka Bibs®