Aquascale®​ -15% - nakup
> +386 (0) 31 545 725

Dostava

Dostava naročila traja od 1 do 5 delovnih dni po prejemu bančnega nakazila oziroma plačila - med vikendi in prazniki dostave ni. Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Izbirate lahko med osebnim prevzemom (na lokaciji fizične trgovine Evina sobica, Aškerčev trg 14, 3240 Šmarje pri Jelšah) ali dostavo na vaš naslov. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS. Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov oz. najbljižji GLS Paketomat. Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za poznejši prevzem. Če kupec blaga ne prejme v nekaj dneh od odpošiljanja, o tem nemudoma obvesti ponudnika. Ponudnik v tem primeru ugotovi vzroke in o tem obvesti kupca.

Koliko znašajo stroški dostave? 

Strošek poštnine v Sloveniji je odvisen od zneska naročenih izdelkov.
- Za naročila do 150€ znaša poštnina 3,99€
- Za naročila nad 150€ je poštnina brezplačna

Za težja naročila (pohištvo, avtosedeži, vozički...) je vrednost poštnine odvisna od teže naročenih izdelkov:
do 15kg = 5,00€
do 100kg = 9,00€

Strošek poštnine na Hrvaškem je odvisen od teže naročenih izdelkov.
od 0 do 5kg = 6,00€
od 5,01 do 20kg = 15,00€
od 20,01 do 40kg = 19,00€

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico (Na paketomatih GLS je možno samo plačilo s kartico), se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,13 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS izdal račun.
V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com).
Prevzem na paketomatu: Za občasne pošiljatelje so GLS Paketne trgovine in Paketomati odlična rešitev za zanesljivo paketno distribucijo. Služijo kot priročne prevzemne ali oddajne točke. GLS Paketne trgovine imajo zelo dolge delavnike, GLS Paketomati pa so na voljo 24 ur na dan. V Sloveniji jih je več kot 250 Paketnih trgovin in 15 Paketomatov. Plačilo na Paketomatih je možno zgolj S KARTICO. Več o paketomatih si lahko preberete na https://gls-group.eu/SI/sl/gls-iskanje-parcelshop.

Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije in Hrvaške. Pakete odpošiljamo vsak delovni dan.

Poškodbe pri dostavi

Kupec naj pri prevzemu pošiljke pregleda njeno vsebnost. V primeru poškodb pošiljke, lahko kupec poškodovano pošiljko zavrne (na mestu prevzema paketa izpolni GLS obrazec za reklamacijo) in nas obvesti na email naslov info@evinasobica.si ali pokliče na telefonsko številko 031 545 725.