ČAROBNA SOBICA DO -20% popust - nakup
> +386 (0) 31 545 725
JANOD® Lesena vstavljanka, Arktične živali

JANOD® Lesena vstavljanka, Arktične živali

JANOD® Magnetna knjigica, vozila

JANOD® Magnetna knjigica, vozila

JANOD® Magnetna knjiga, živali

Redna cena 19,99 € Akcijska cena 16,99 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
3700217327231
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 16,99 €
DIDAKTIČNA IGRAČA, KI BO ZAPOSLILA VAŠE USTVARJALCE TUDI NA POTI! 
 
Magnetna knjiga na temo živali vsebuje 30 magnetkov različnih oblik in 10 kartic s predlogami. Otroci na podlagi predlog sestavijo živalice iz magnetnih oblik, ki jih pritrdijo na magnetno ozadje knjige. Tako lahko sestavijo leva, tigra, žirafo, kravico ter še in še. Lahko pa se popolnoma predajo domišljiji in si s sestavljanjem izmišljujejo čisto nove živalske vrste. Magnetna knjiga je odlična zabava hkrati pa spodbuja fino motoriko, kreativnost ter prepoznavanje in sestavljanje oblik. Kadar se ne igrajo, so magnetki varno spravljeni v knjigi. Magnetna knjiga je odlična igrača za na pot ali potovanje. Ker je set lično zapakiran v trdni škatli v obliki knjge, je ustvarjalna magnetna knjiga odlično darilo za vse navdušence nad živalskim kraljestvom.
 
Lastnosti: 
Material: karton in magneti 
Test: CE test 
Dimenzije: 26,5 x 19 x 4 cm 
Starost: 3+ let 
 
Embalaža: 
kartonska škatla z informacijami o izdelku 

VARNOST:
Vse igrače Janod so testirane s strani priznanih testnih agencij v skladu z vsemi evropskimi standardi CE za varnost igrač. Vse igrače izpolnjujejo ali presegajo varnostne standarde Evropske unije in so certificirane, da ne vsebujejo svinca, ftalatov in alergenov. Proizvaja: Janod, Francija 
 
OPOZORILO:
Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Proizvajalec:
Janod, Francija
Več informacij
Blagovna znamka Janod®