ČAROBNA SOBICA DO -20% popust - nakup
> +386 (0) 31 545 725
Kaloo® Punčka Valentine K Doll Tendresse 25 cm

Kaloo® Punčka Valentine K Doll Tendresse 25 cm

JANOD® Igrača 4 mehke živalice, Morske živali

JANOD® Igrača 4 mehke živalice, Morske živali

Kaloo® Punčka Tendresse Perle 25cm

Redna cena 24,99 € Akcijska cena 21,24 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
4895029620829
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 21,24 €
Punčka iz blaga Tendresse Perle, z izdaje Tendresse, francoske znamke Kaloo predstavlja čudovito darilo za najmlajše otroke, primerno že od njihovega rojstva dalje.
 Njena velikost meri 25 cm in prihaja v čudoviti darilni embalaži, zato boste svoje najbližje lahko z njo razveselili za katero koli priložnost. Mehka in nežna punčka bo postala najljubša igrača vašega malčka, ki se bo z njo igral in prav tako zaspal v prijetnem in mirnem vzdušju. 
 
Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde in je tako primerna tudi za preučevanje in grizenje in okušanje. Punčka bo zahvaljujoč originalnemu dizajnu, nežnim barvam in mehki površini hitro postala najljubša prijateljica pri vsakodnevni igri in počitku. V bližini punčke iz blaga se bodo malčki počutili varnejše, saj jo lahko objamejo. Prav tako pa si bodo z njeno pomočjo razvijali fino motoriko, raziskovali nove barve in oblike ter razvijali svojo domišljijo in predstavnost. 
 
Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih plišastih in bombažnih igrač za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.
Več informacij
Blagovna znamka Kaloo