Summer splash popusti do -20% - nakup
> +386 (0) 31 545 725

Načini plačila

V spletni trgovini Evinasobica.si so možni naslednji načini plačila:

- PLAČILO PO POVZETJU

Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ali s kartico ob prevzemu paketa izbrani dostavni službi (pri tem si izbran ponudnik dostave zaračunava strošek dostave po povzetju v primeru plačila s kreditno kartico v višini 1,13% glede na vrednost odkupnine).

- PLAČILO PO PREDRAČUNU (PLAČILO NA TRR PODJETJA)

Predračun boste prejeli na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Rok za plačilo predračuna je 3 (tri) delovne dni od oddaje naročila. V primeru neplačila v navedenem roku ponudnik več ne jamči rezervacije za naročene izdelke.

Evina sobica,trgovina vse za otroka, Eva Krumpak s.p. Aškrčev trg 14, 3240 Šmarje pri Jelšah

TRR: SI56 0400 1004 7316 007, Nova Kreditna Banka Maribor D.D. (SWIFT: KBMASI2X)

- PLAČILO S PLAČILNIMI KARTICAMI

V spletni trgovini evinasobica.si je možnost plačila z naslednjimi plačilnimi karticami:
x s plačilno kartico Maestro
x s plačilno kartico MasterCard
x s plačilno kartico Visa in Visa Electron

- PAYPAL PLAČILO

Paypal je način plačila z VISA in Mastercard kreditnimi karticami, ki omogoča 100% varnost za kupca. V kolikor naročite izdelke in bi želeli plačati preko storitve PayPal, lahko plačilo izvedete takoj. Plačilo je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut. V kolikor vašega plačila na naš PayPal račun ne bomo prejeli v roku nekaj dni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov, ali po telefonu na telefonsko številko, ki ste ju pustili ob oddaji naročlila.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena v elektronski obliki na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku s prošnjo na elektronsko pošto ponudnika info@evinasobica.si. Kupec lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče ponudnika na njegovo kontaktno telefonsko številko 031545725 ali 051324467 ali ga kontaktira preko elektronskega naslova info@evinasobica.si.