ČAROBNA SOBICA DO -20% popust - nakup
> +386 (0) 31 545 725
PEARHEAD® Moj mali odtis okrogla, grey

PEARHEAD® Moj mali odtis okrogla, grey

PEARHEAD Moj mali odtis na Božičkovi kroglici

PEARHEAD Moj mali odtis na Božičkovi kroglici

PEARHEAD® Moj mali odtis okrogla, pink

11,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0698904820147
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 11,99 €
Shranite in se vedno spominjajte, kako drobcene so bile njene roke in noge s Pearheadovo okroglo škatlico.

Ta čudoviti, naredi-sam spominček je enostaven za izdelavo in 100-odstotno varen za dojenčka. Škatlico dobite s paketom gline, valjčkom in stojalom za prikaz, ko je odtis narejen. Vse je shranjeno v tej čudoviti roza škatlici, ki je popolno darilo za starše, ki pričakujejo deklico!

Najboljše od vsega pa je, da gline ni treba mešati ali peči! Enostavno pregnetite glino in jo razvaljajte na kosu folije (ni vključena). Nežno pritisnite dojenčkovo roko ali nogo v glino, vendar dovolj močno, da pusti odtis. Če naredite napako – nič hudega! Postopek lahko ponavljate, dokler ne dobite popolnega odtisa. Ko ste vzeli odtis, uporabite škatlico za ustvarjanje kroga okrog dojenčkovega odtisa in odstranite odvečno glino. Pustite 1–2 dni, da se posuši izven škatlice. Ko je glina popolnoma suha, jo postavite nazaj v škatlico, kjer jo zatem hranite na varnem. Stojalo je popolno za prikaz v sobi vaše dojenčice ali pa uporabite trakec in škatlico obesite v svojem domu.

Pearheadova čudovita škatlica babyprints je popoln okrasek za vaš dom in popoln spominček na to, kako drobcene so bile njene roke ali noge.

Dimenzije izdelka: 13,97 cm x 13,97 cm x 3,81 cm
Več informacij
Blagovna znamka Pearhead®