ČAROBNA SOBICA DO -20% popust - nakup
> +386 (0) 31 545 725
VILAC Vrtiljak MINI mobile Iceland

VILAC Vrtiljak MINI mobile Iceland

Jollein® Tetra pleničke Muslin 115x115cm, Moonlight (2pack)

Jollein® Tetra pleničke Muslin 115x115cm, Moonlight (2pack)

WEE GALLERY Otroški merilni trak, Dino

Redna cena 34,95 € Akcijska cena 17,48 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0853368007460
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 17,48 €
Otroški merilni trak - Dino

Na tem dekorativnem merilnem traku je predstavljen čudovit dino svet z različnimi dinozavri. Odlično bo dopolnil prazno steno v otroški sobici.
Etično in trajnostno narejeno v Indiji z uporabo sitotiska na platnu iz organskega bombaža, zaključeno z povoščeno vrvico iz bombaža in elegantnim obrobnim zaključkom.
Priložena posebni torbica za shranjevanje na katero lahko napišete ime otroka in datum njegovega rojstva.

Dimenzije izdelka: 100x30cm

Izdelano iz:
- 100% organskega bombaža,
- lesene palice in
- voščene bombažne vrvice


Izdelek je oblikovan v ZDA (ročne ilustracije), natisnjen pa na Kitajskem. Proizvajalec je certificiran po standardu ISO 9001. Vsi izdelki Wee Gallery, vključno s knjigami in karticami, so narejeni z mislijo na varnost in trajnostno vzdržljivost. 
 
O Wee Gallery: 
Wee Gallery se je – tako kot mnogo čudovitih stvari – razvil iz konjička, s katerim sta se ukvarjala zakonca Dave in Surya Pinto. Po poklicu sta grafična oblikovalka in učitelj, zato sta želela oblikovati igrače in dodatke, ki bodo pritegnili starše, ki jim je pomembna estetika in dizajn, hkrati pa bodo tudi blagodejno prispevali k zgodnjemu razvoju otroka. Danes so po vsem svetu poznani po svojih igrivo ilustriranih, skoraj izključno črno-belih izdelkih, ki najmlajše navdušujejo in prispevajo k njihovem razvoju, skozi leta pa igrače rastejo skupaj z malčki. Preberite več o Wee Gallery ali preverite celoten nabor njihovih izdelkov v naši trgovini.
Več informacij
Blagovna znamka Wee Gallery